bsGbL9Ivl5sПро мою улюблену справу і себе

Як зробити фото, щоб воно торкнулося душі, грало на струнах наших емоцій, запам’яталося, щоб його хотілося переглянути ще раз  і ще раз, і ще…

Щоб дивлячись на нього, серце відчувало більше, ніж можна просто побачити, щоб зупинена мить розповіла цілу історію,  переплітаючи минуле з майбутнім, проявляючи людськи думки і бажання, перемішуючи світло і тінь з яскравими фарбами.

Щоб поспішаючи жити, ми на хвилинку зупинилися, побачили і відчули цю зупинену мить життя, яке пролітає повз нас, здивувалися, посміхнулися, запам’ятали, залишили її в собі, щоб потім, коли ми відчуємо в цьому потребу, черпати з неї енергію, зігріватися, милуватися, надихатися нею.

Ви знаєте як створити це диво?

Я точно знаю, відчуваю, що воно існує поруч зі мною, в задимленому стомленому місті чи зеленіючому весняному лісі, коли я одна чи серед людей, бо це диво і є наше життя. Все чого я хочу, беручи до рук  фотоапарат, показати цей світ моїми очима, показати вас такими, якими ви є: чарівними, усміхненими, мужніми, сумними, грайливими, чуттєвими. Фотоапарат ловить ваш погляд, нахил  голови, невловиму як подих грань людської сутності, оточену сьогоденням. Я просто займаюся улюбленою справою.

Все інше не має жодного значення: мій вік, освіта, професія. Я вся в свої роботах, вони можуть розповісти вам набагато більше, ніж я можу розповісти про себе сама. Перед вами цілий всесвіт, в якому я розчинилася,  намагаючись зупинити і зберегти його неповторні миті. Дивіться, відчувайте, насолоджуйтесь.